SAD Lučenec
akciová spoločnosť
 
Vyhľadávanie

Tlačiť
So skibusom na LYŽOVICU - RADOVÁNKY NA SNEHU

Spojili príjemné s užitočným. Aj tak by sa mohlo povedať o pripravovanej akcii mesta Lučenec a OZ Novohrad. Na sobotu, 17. marca naplánovali športové podujatie pod názvom LYŽOVICA – RADOVÁNKY NA SNEHU. Záujemci o účasť na majstrovstvách okresu Lučenec v lyžovaní v tento deň nemusia štartovať svoje tátoše, stačí im, ak budú o 8:00 na autobusovom nástupišti č. 7. Pripravený skibus ich odvezie do lyžiarskeho areálu Látok-Prašivej (medzi Hriňovou a Kokavou nad Rimavicou). Predpokladaný návrat do Lučenca bude v ten istý deň s odchodom o 14:45 Látky-Prašivá.

Sobota, 17. marca - Látky-Prašivá (areál hotela Royal)

10:00 - prezentácia účastníkov majstrovstiev okresu

- deti do 6 rokov (chlapci a dievčatá)
- deti do 12 rokov (chlapci a dievčatá)
- dospelí (muži a ženy)

Organizátori už majú pripravené pre najlepších diplomy, medaily. LYŽOVICA - RADOVÁNKY NA SNEHU sa uskutočnia pod patronátom primátorky mesta Alexandry Pivkovej.

K účasti na majstrovstvách okresu v lyžovaní je potrebné sa prihlásiť písomne e-mailom: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. alebo telefonicky na č. t. 4307232 od 1. marca do 14. marca (streda) 2018.

Poznámka

Cena lístka 2 eurá tam a 2 eurá nazad. Informácie o obsadenosti môžete získať na telefónnom čísle 0911 787 834 denne od 6:00 do 17:00 (je možnosť si rezervovať miesto). Otváracie hodiny v Infocentre: pondelok - nedeľa, od 6:00 do 17:00.

Plagát
Plagát