SAD Lučenec
akciová spoločnosť
 
Vyhľadávanie

Tlačiť
Mikuláš trochu ináč

Slovenská autobusová doprava Lučenec, a.s. pripravila pre deti a cestujúcu verejnosť Mikuláša na autobusových staniciach v Lučenci a v Rimavskej Sobote.

Okrem iného ste mohli Mikuláša stretnúť aj za volantom autobusu na niektorých vybraných spojoch v Revúcej, Tornali, Lučenci a Rimavskej Sobote. 6. decembra sme od rána vítali všetkých cestujúcich aj deti zo základných a materských škôl. Tým najmenším sa očká rozžiarili hneď ako vošli do čakárne pre cestujúcich. Niektoré z nich sa ho chceli dotknúť – veď po prvý raz videli ozajstného Mikuláša. Ten spolu s čertom a sobom obdarúval okoloidúcich sladkosťami a neskôr sa vybrali na spoločnú jazdu mestom. Deti ostali prekvapené, ako je možné, že Mikuláš nelieta na saniach, ale sedí a šoféruje autobus. Pesnička, úsmev na tvári a poďakovanie boli pre nás najväčšou odmenou.

My sa chceme poďakovať deťom zo Súkromného gymnázia v Opatovej za krásnu výzdobu historického autobusu KAROSA C734 a všetkým cestujúcim, ktorí nás v tento deň prišli pozrieť alebo cestovali našimi autobusmi.

 

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria